Webdesign | Grafisch ontwerp | Online marketing

Online marketing

 

Visuals4You helpt je met het werven van nieuwe klanten via het internet. In de eerste plaats natuurlijk door een website te maken die goed in elkaar zit en goed vindbaar is in de zoekmachines. Maar alleen daarmee ben je er nog niet. Online marketing klinkt voor veel mensen al snel als iets ingewikkelds, en vooral kleinere bedrijven doen er dan ook niet veel mee. Maar het kan je wel degelijk veel opleveren!

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan je helpen met het opzetten en uitbouwen van de volgende online marketing kanalen:

-Zoekmachines optimalisatie
-Social Media marketing
-E-mail marketing

Zoekmachines optimalisatie
Hoe zorg je ervoor dat je website zo hoog mogelijk scoort in Google? Om te beginnen moet je goed nadenken over waarop je wilt worden gevonden, en op basis daarvan een zoekwoord analyse uitvoeren. Waar liggen de kansen voor jouw website, en welke teksten moeten je site dan precies bevatten?

Ook het verkrijgen van links van andere websites naar jouw site toe kan zorgen voor een betere Google ranking, net als het periodiek toevoegen van relevantie nieuwe content aan je website.

Social Media marketing
Ben jij al actief op Facebook, Twitter of Instagram? Ik kan me goed voorstellen dat je het lastig vindt, want waar moet je beginnen?

Graag bekijk ik samen met jou welke social media kanaal het beste aansluit bij jouw product of dienst, en ga ik aan de slag met het uitbouwen daarvan.

E-mail marketing
Email marketing is een goede manier om de binding met je klanten te versterken. Ook kan het goed ingezet worden om specifieke acties te promoten. Maar hoe begin je? Hoe kun je email adressen gaan verzamelen en daadwerkelijk nieuwsbrieven gaan versturen? En waarop moet je allemaal letten met betrekking tot regelgeving en privacy?
Ik adviseer je hierin en kijk samen met jou wat de beste strategie is.

“Ignoring online marketing is like
opening a business but not telling anyone”

 

Meer weten?

 

Copyright 2017 Visuals4You

Visuals4You
Rijksweg 68
4255 GM Nieuwendijk
Telefoon: 06 - 496 240 12
Email: renee@visuals4you.nl

Lees het privacybeleid.